Emlékek...

Hol édesek, hogy szomorúak, hol megnevettetnek, hol elgondolkodtatnak. Pillanatok, amik örökre a tudatunkba vésődnek. Van, amit elfelejtenénk, van amit legszívesebben nap mint nap újra átélnénk és van, ami keserédes mosolyra húzza szánkat. Idős korunkban ezek az emlékek lesznek majd csodás életünk legféltettebb kincsei, ezeket meséljük a körülöttünk ülő, történetekre szomjazó, csillogó szemű unokáknak.

A történeteinket fotóink színesebbé teszik, és halványodó emlékképeinket újra átélhetjük általuk. 

Egy jól megkomponált fotó, nemcsak egy kép. Nem csak mosolygó kisgyereket mutat a torta mellett, és nem csak egy friss házaspárt. Érzelmek kavalkádját közvetíti, és rég elfeledett anekdotákat kelt életre újra és újra.

Magam is átéltem már milliónyi csodát. A hétköznapok egyszerűségében, és nagy események varázslatában is. Gyermekeim születése, és a saját esküvőm mámorítóan boldog napja, soha el nem halványuló édes emlékek. A gyerekek huncut összemosolygása a délutáni játék hevében, vagy egy szívemhez közel álló pár boldogsága az oltár előtt állva, az én mindennapi csodáim. Boldog vagyok, hogy ezeknek nem csak részese lehettem, de meg is örökíthettem a soha vissza nem térő pillanatokat, életre szólóan megőrizve emléküket.

Különösen fontos ez egy újszülött esetében. Saját bőrömön tapasztalva tudom, hogy a gyerekek túl gyorsan felnőnek.  A bőrük puhasága, az apró gödröcskék, az összetéveszthetetlen baba ajkak, a gömbölyű talpacskák, és megannyi imádnivaló részlet emlékei gyorsan halványodnak, a hetek, hónapok, megállíthatatlanul száguldanak. Ennek az időszaknak a megörökítése talán az egyik legfontosabb az ember, de főleg egy anya életében. Így akárhányszor átélhetjük a születés, és az első hetek csodáját,

Egy új élet születése, vagy egy új, közös élet kezdete, egy gyermek kíváncsisággal teli szemei, és ártatlan mosolya, vagy egy boldogságtól sugárzó család mindig megérdemli, hogy kiváló minőségben, és a saját egyedi hangulatában kerüljön megörökítésre. A fotók akkor lehetnek egyediek, és igazán a sajátjaink, ha a legapróbb részletek, és elképzelések is megvalósulhatnak. Időt és energiát nem sajnálva szeretem megismerni azokat, akik bepillantást engednek életük legfontosabb eseményeibe, ezzel is meghálálva a belém vetett bizalmukat.

A hintaszékben nosztalgiázva majd így lesznek a gondosan elkészített képek által életünk nagy eseményei, és hétköznapi csodái igazán

 

Édes Emlékek.

 

 

Egy pár levélből idéznék, amit az utóbbi időben kaptam. Köszönöm nektek a sok szeretetet és biztatást, amit minden alkalommal kapok tőletek! 

Hamarosan elkészül a vendégkönyv, és akkor itt, közvetlenül az oldalon tudtok véleményt nyilvánítani. 

De addig se tartsátok magatokban, hiszen minden vélemény számít! A leveleket várom továbbra is akár e-mailben, akár FB üzenetben. 

 

"Köszönöm szépen azt a mérhetetlen és végtelen türelmet, nyugalmat, amit az én kis Hisztis Mirtilemmel szemben tanúsítottál" 

/Barna Évi/

 

"Zsuzsi szuper vagy! Egyszerűen csak ennyi! Imádom! A stílusod, a nyugalmad, a kedvességed... mindent. De legfőképpen a képeket, amit a fiúkról készítettél!"

 /Kerekes Szilvia/

 

"Kedves Zsuzsi! Köszönöm neked a gyönyörű képeket! Azóta sem tudunk betelni velük. Pedig már vagy 100-szor megnéztük." 

 /Betti és Janek/

 

"Soha nem gondoltam volna, hogy valakinek ekkora türelme van a gyerekekhez. Ez valami hihetetlen. ...és a képek pedig csodásak lettek, köszönöm Neked."

 /Bartos Mónika/

 

Anita kislánya 7 napos volt, amikor nálam jártak. Ő írta:  "Drága Zsuzsi! Nagyon megfogott a béke és nyugalom ami mindenhonnan áradt nálatok. ...na és persze a profizmus. Mint minden elsőbabás anyuka rettegtem, hogy egy idegen kezébe adjam Linát, egészen addig, ameddig meg nem ismertelek. Olyan természetesen és biztonsággal nyúltál a picimhez, hogy ilyet még nem is láttam. Köszönöm az élményt!"

 /Szilasiné Papp Anita és Lina/

 

"Csodálatos fotók - csodálatos csajszi! Köszi Zsuzsi:-) "

/Andi :-) /

 

"Bombázónak éreztem magam fotózás közben." 

/ZsuzsiFruzsi/